Katso tämä raportti reseptin täyttämisestä: Medlineplus Medical Encyclopedia

SisällysluetteloLääkkeiden ostamisen vaaroista verkossa – NHSKuinka saada reseptejä näkemättä lääkärin asioita, jotka tietävät ennen ostamista

Kuva Onko sinulla koskaan ollut houkutus ostaa lääkkeitäsi verkkoapteekista tai muusta sivustolta? Voit suojata itseäsi ja kotitalouttasi olemalla tietoinen ostaessasi lääketiedettä verkossa. Jotkut huumekaupan verkkosivustot toimivat laillisesti ja tarjoavat mukavuutta, yksityisyyttä, hintojen taloudellisia säästöjä ja myös suojatoimenpiteitä lääkkeiden ostamiseen. Kaikki Internet -sivustot eivät ole samoja.

FDA -varoitukset ovat monia riskialttiita verkkoapteekkeja, jotka ilmoittavat online-apteekki.com markkinoille reseptilääkkeitä syvästi alennetulla hinnalla, usein vaatimättä reseptiä. Nämä Internet-pohjaiset apteekit myyvät tyypillisesti hyväksymättömiä, jäljitelmää tai muuten haitallisia lääkkeitä suojatoimenpiteiden ulkopuolella, jota seuraavat lisensoituja huumekauppoja. Useat riskialtiset huumekaupat käyttävät vääriä “myymälöitä” akkreditoitujen apteekkien jäljittelemiseen tai ajattelemaan, että niiden lääkkeet ovat peräisin maista, joilla on korkea turvallisuusstandardit.

Nämä huumeet voivat olla vääriä, loppua tai muuten vaarallisia sinulle ja myös kotitaloudellesi. Kuinka voit kertoa, toimiiko Internet -huumekaupassa laillisesti?

Ei ole lisensoitu u: ssa.S. samoin kuin valtion apteekkilautakunta. Ei ole henkilöstön pätevää apteekista vastaamaan tiedusteluihisi. Lähetä lääkitys, joka näyttää erilaiselta kuin mitä saat normaalista apteekistasi tai näkyy rikki, vaurioitunut, kansainvälisellä kielellä, ei ole vanhenemispäivää tai on vanhentunut.

Lataa sinulle tuotteista, joita et koskaan ostanut tai vastaanotettu. Älä toimita selkeästi luotuja puolustuksia henkilökohtaisista ja taloudellisista tiedoistasi. Myy tietosi muille verkkosivustoille. Nämä huumekaupat tyypillisesti markkinoivat lääkkeitä, jotka voivat olla vaarallisia, koska niillä voi olla liiallista tai riittämätöntä energistä ainesosaa, jota tarvitset kunnon tai ongelman hoitamiseksi.

On vääriä komponentteja tai monia muita vaarallisia yhdisteitä. Valtuutetun lääkityskohteen vaikuttava aine on se, mikä tekee lääkkeestä tehokkaan terveysongelman tai ongelman tarkoituksen. Jos lääkityksellä on tuntemattomia energisiä ainesosia, voi olla riittämätöntä saada haluttu vaikutus, sillä voi olla odottamaton viestintä useiden muiden käyttämiesi lääkkeiden kanssa, voi aiheuttaa vaarallisia sivutuloksia tai se voi laukaista useita muita merkittäviä sairauksia, kuten tärkeimmät herkät vasteet.

Joitakin tunnettuja kysymyksiä RX -lääkkeistä ilman reseptiä – YouTube.

On keinoja, että voit tunnistaa turvallisen verkkoapteekin. Nämä huumekaupat: tarvitsevat aina lääkärin reseptiä. Anna fyysinen osoite ja puhelinnumero u: ssa.S. Pyydä ryhmän akkreditoitua farmakologia vastaamaan huolenaiheisiisi. On lisensoitu valtion huumekaupan hallituksella. Lisäkeino auttaa varmistamaan, että käytät turvallista että laillista online -huumekauppaa, on tarkistaa apteekin sertifikaatti valtion huumekaupan sertifikaattitietolähteessä hyödyntämällä FDA: n BE: n, turvallisen, RX -verkkosivuston alueen laitetta, RX -verkkosivustolla.

Vaikka online -apteekkeja on hyvämaineisia, on lisäksi joitain, jotka saattavat toimia laittomasti. On elintärkeää tarkistaa aina, että Internet -huumekaupassa on hyvämaineinen.

74% Kanadan verkkosivustoista Resurssilääkkeitä Kanadan ulkopuolelta. Jos ostat lääkkeitä harhaanjohtavasta online -huumekaupasta, saatat laittaa terveyttäsi ja hyvinvointiasi vaaraan: saatat lopettaa lääkityksen, joka sisältää vääriä tai haitallisia ainesosia tai ei millään tavalla lääketieteellisiä aktiivisia aineosia. Ongelmasi voi pysyä samana tai voit pahentua.