Den ultimate guiden for hvordan du kan beskytte deg mot online apotek svindel – AARP

InnholdsfortegnelseAlt om beste online apotek – reseptbelagte medisiner på nettet …Enkeltstrategien å bruke for som pasienter handler online for resepter midt i Covid-19, falske …

“Det handler om å ta en betydelig handling videre med å begrense kapasiteten til useriøse internettapotek fra å komme til deg.S. kunder, ved å tvinge Google til å endre handlingene sine. “Dagens avtale viser dedikasjonen av maten og også medisinstyring for å beskytte den amerikanske kunden og også holde alle til å legge parter til ansvar for oppførsel som resulterer i store inntekter på bekostning av den offentlige velvære,” hevdet FDA/OCI fungerende direktør Martin-Weis.

Denne prestasjonen har kanskje ikke vært gjennomførbar uten den ressurssterke forpliktelsen fra Rhode Island USAs advokats arbeidsplass, sammen med den standhaftige innsatsen til våre politiets følgesvenner som er detaljert til Oci Rhode Island Task Pressure.”En undersøkelse av U.S. Advokatkontor i Rhode Island og også FDA/Oci Rhode Island Job Force utsatte at så tidlig som i 2003 var Google på varsel om at online kanadiske apotek markedsførte reseptbelagte medisiner til Google-kunder i USA gjennom Googles annonse, ordreklame program.

Med annonse, ord, gjensto de for å gjøre det mulig for kanadiske apotekmarkedsførere å målrette forbrukere i USA. Google visste at du.S. Forbrukerne foretok online kjøp av reseptbelagte medisiner fra disse kanadiske online apotekene, som mange av medikamentbutikkene spredte reseptbelagte medisiner, inkludert kontrollerte reseptbelagte medisiner, basert på en online vurdering i stedet enn en legitim resept fra en lege med lege.

Enda mer, fra 2003 via 2009, leverte Google klientstøtte til flere av disse kanadiske markedsførerne på nettbutikken for å hjelpe dem i posisjon og forbedre annonsen, ordannonser, samt for å øke effektiviteten til deres nettsteder. I 2009, etter at Google ble klar over undersøkelsen av Rhode Island United State

forbrukere. For å nevne https://norsk-apotek.com/ noen få punkter begynte Google å kreve at markedsførere av Internett -apotek ble lisensiert av National Organization of Boards of Pharmacy’s Verified Net Pharmacy Practices Sites -program, som utfører nettsteder; har et strengt kriterium mot utstedelse av resepter basert på online vurderinger; Og også, mange dramatisk, lisenser ikke kanadiske narkotikabutikker på nettet.

Den eneste guiden til hvordan du kan beskytte deg mot online apotek -svindel – AARP

I henhold til en ordning som er godkjent av Google og den føderale regjeringen, erkjenner Google at den på en feil måte hjalp kanadiske online apotekannonsører til å kjøre annonser som målrettet USA gjennom AD, ord, så vel som firmaet godkjenner plikt for denne oppførselen. I tillegg til å trenge Google for å frafalle 500 millioner dollar, sier ordningen også en rekke etterlevelse og også rapportering av tiltak som må utføres av Google for å garantere at oppførselen som er beskrevet i kontrakten ikke finner sted i fremtiden.

Mens han var en flyktning, begynte han å fremme det ulovlige salget av medisiner gjennom Googles reklame, ordprogram. Etter å ha blitt spikret i Mexico og også dro tilbake til USA av USA.